مشاوره حقوقی رایگان - مجازات حمل دو لیتر آبجو خارجی

با سلام و احترام، برادر کوچک من دو ساله به بیماری سنگ کلیه مبتلا شده و یک مرحله هم سنگ شکن کرده، به توصیه پزشکش و آشنایان. برای تسهیل در دفع سنگ، اقدام به خرید چهار قوطی آبجو خارجی با درصد الکل 8 کرد که پس از خرید اونها دستگیر شد، بنده خدا اصلا اهل شراب خواری نیست و تا حالا هم مشروب نخورده. فعلا با قرار کفالت من آزاد شده تا روز دادگاه، هیچگونه سابقه کیفری هم نداره و آدم تحصیل کرده ای هست، خواستم سوال کنم حکم دادگاه چی میتونه باشه؟

پاسخ ها :

مريم  مرادي دزكي

مريم مرادي دزكي :

به دلیل اینکه پرونده در مرحله مقدماتی می باشد ؛بهتر است از الان برای اخذ وکیل اقدام کنید. علی ای حال مجازات به شرح ذیل می باشد:
در ماده 19 لایحه فوریتی مبارزه با قاچاق کالا و ارز آمده است: هر کس مرتکب قاچاق کالای ممنوع گردد یا کالای ممنوع قاچاق را نگهداری نماید یا بفروشد، علاوه بر ضبط کالا به 6 ماه تا دو سال حبس، جزای نقدی معادل 10 برابر ارزش کالا و تا هفتاد و چهار ضربه شلاق محکوم می شود. در صورتی که ارزش کالای ممنوع قاچاق بیش از یکصد میلیون ریال باشد وسایل نقلیه مورد استفاده ضبط می گردد.

تبصره 1- حکم ماده (702) قانون مجازات اسلامی فقط شامل مشروبات الکلی تولید شده در داخل کشور است.

پرسشگر :

ارزش کالای خریداری شده حدود 80هزار تومان هست، ماشینش رو هم آزاد کردند، لیکن سوال من چگونگی امکان تبرئه یا تعلیق حکم است چون از آشنایان مرتبط سوال کردم و گفتند احتمالا تا مبلغ یک میلیون تومان جریمه نقدی خواهد شد

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

مجازات قانونی امکان حبس یا جزای نقدی و شلاق میباشد هرچند حتی میتوانید تبرئه شوید بستگی به دفاع شما ووکیلتان و نظر مقام قضایی خواهد بود

یک وکیل

سلام" در فرض تشریح ماجرا یکی از عرقیات گیاهی که به زعم شما به گفته پزشکان متخصص برای کارکرد کلیه ها خوب است آبجو بدون الکل ( ماء الشعیر ) است و نه آبجوی دارای الکل و سکرآور و مست کننده حرام و نجس ! در فرض سوال می توانید پزشک متخصص مربوطه را که برای بیمار خود تجویز شرب آبجو دارای الکل را نموده به عنوان مطلع یا شاهد به مرجع قضائی رسیدگی کننده معرفی نموده تا جهت استماع نظرات ، وی را احضار نموده و در صورت اثبات ادعا و ضرورت شرب آبجوی دارای الکل به عنوان دارو توسط بیمار به دستور و تجویز پزشک ، نسبت به صدور قرار منع تعقیب و یا برائت متهم مبادرت گردد .