مشاوره حقوقی رایگان - شکایت تکراری

با سلام درود. از بنده شکایت مبنی بر انتشار عکس و فیلم خانوادگی و تهدید فحش شده و منتظر رای قاضی میباشم شاکی نیز شکایت جداگانه برای همون فحشهایی که در پرونده هست از من کرده و بنده جریمه پرداخت کرده ام ایا این جرم نیست که هنوز رای قاضی بر روی شکاینی که قبلا شاکی انجام داده رای نداده باز بخواهد همون شکایت را در شعبه دیکری علیه بنده تکرار کند. باید چکار کنم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام موضوع را بموجب لایحه بشعبه اعلام فرمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که در خصوص یک موضوع رای صادر شده باشددیگر در آن موضوع رسیدگی نخواهد شد مگر اینکه به دفعات صورت گرفته باشد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر یک بار رسیدگی شده باشد اعتبار امر مخدوم دارد با استناد به شعبه قبلی در پرونده اطلاع دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر قبلا به همین جرائم رسیدگی و حکم مجازات صادر شده است امکان اقامه دوباره شکایت وجود نخواهد داشت
و شما باید به مرجع قضایی اعلام و مستندات و دلایل خود را ارائه نمایید