مشاوره حقوقی رایگان - راننده مقصر مست بیمه نامه اش رو نمی‌ده

باسلام
دوشب پیش در بزرگراه چمران، یک راننده مست از پشت به ماشین من زد. با آمدن پلیس، پلیس در برگه گزارش، علت حادثه را شرب خمر، عدم رعایت فاصله طولی، سرعت و سبقت غیرمجاز راننده مقصر اعلام کرد و خودرو مقصر هم به پارکینگ انتقال یافت و به راننده هم دستبند زدند و بردند. اما من یادم رفت که به افسر بگویم، بیمه نامه آن فرد را به من بدهد چون می‌گفت تمام خسارت را میدهم. اما حالا بازی درآورده و می‌گوید حالا که کار به اینجا کشیده، خودت برو دنبالش. حالا که بیمه نامه او را ندارم، چگونه میتوانم از بیمه خسارت بگیرم؟!! تنها مدرک من کروکی پلیس هست. ضمنا بابت افت قیمت ماشینم هم می‌توانم هزینه ای دریافت کنم؟! سوال اصلی من این است که من بدون وجود بیمه نامه مقصر و عدم حضور مقصر، میتوانم از بیمه خسارت بگیرم یا باید از حل اختلاف دادخواست بدهم؟!

پاسخ ها :

هادي  مشهدي كاظمي

جناب آقای هادي مشهدي كاظمي :

سلام، نگران نباشید ، پلیس از ایشون بیمه نامه ماشین را گرفته است و در پرونده موجود است، سریعا به پلیس مراجعه و با راهنمایی افسر پیگیر پرونده شما، مراحل پرونده را پیگیر باشید و در صورت لزوم شکواییه تنظیم و تقدیم کنید.

یک وکیل :

سلام به شورای حل اختلاف بروید کاغی است که کروکی پلیس و مدارک خود را ببرید
بله افت قیمت البته با نظر کارشناس مشروط بر اینکه قبلا تصادف نداشتید تعلق می گیرد .