مشاوره حقوقی رایگان - زمین مسکونی خارج از محدوده

با سلام
12سال پیش قطعه زمینی مسکونی در شمال کشور به صورت قولنامه با دارا بودن بنچاق اصلی در انتهای یک کوچه بن بست خریداری کردم که در آن زمان سایر زمین های کوچه ساخته نشده بود و کوچه خاکی بود. سال گذشته جهت دریافت سند اقدام کردم و رونوشت کلیه قولنامه ها و نقشه هوایی که حتی برخی مهر شده شورا و دهیاری هم بود به دهیاری ارایه کردم. بعد از گذشت یکسال از ارایه مدارک، دهیاری اعلام میکند که فقط سه زمین اول کوچه در بافت °شهری است و دو زمین آخر در هیچ بافتی نیست. حتی در بافت روستایی هم نیست و هیچ سندی با هیچ کاربری به آن تعلق نمیگیرد. و خارج از محدوده است. چه باید بکنم؟؟

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

اگر از فروشنده تحت عنوان زمین مسکونی بدون اینکه مشکلات موجود را برای شما گفته باشند خریداری کرده اید می توانید با طرح دادخواست ابطال معاماه و مطالبه اصل پول پرداختی و خسارات وارده اقدام کنید و یا اینکه صبر کنید تا زمین در اینده جز محدوده قرار گیرد

محمدمهدي  عرفاني

جناب آقای محمدمهدي عرفاني :

باسلام،اینکه هیچ سندی به آن تعلق نمیگیرد درست نیست،ممکن است منابع طبیعی یا زمین شهری یا.... سند داشته باشند یا اینکه کاربری زمین غیر مسکونی باشد؛اما اینکه جزء محدوده شهری نیست ممکن است در آینده جزء محدوده بیاید،اگر با این شرط که جزء محدوده هست خریدید می توانید فسخ معامله را بخواهید وثمن معامله را باخسارت مسترد نمائید واگرفروشنده مالک نبوده می توانید اعلام بطلان معامله را بخواهید وثمن معامله وخسارات وارده را مطالبه کنید.