مشاوره حقوقی رایگان - سگ گردانی در پارک

با سلام امشب در پارک نشسته بودم که پسر کوچیکم شروع به دویدن کرد و پسر بزرگم رفت دنبالش خانواده کنار دستی ما سگش رو رها کرد و اون انداخت دنبال پسر بزرگم ایشون هم خیلی نرسید و اون خانواده فقط میخندیدند و مسخره میکردند وقتی من دادو بیداد کردم به اون خانواده سریع بلند شدند رفتند اما پلاک ماشینو برداشتم به 110 زنگ زدم گفت برو کلانتری شکایت کن به نظرتون دستم به جایی میرسه
دلم نمیخواد این بلا سر بچه های دیگه بیاد و یک سری ادم مریض باعث آزار بچه های دیگه بشن البته همسرم همش میگه بیخیال شو اما وجدانم اجازه نمیده اصلا

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

بله می توانید اقدام کنید فقط شاهد داشته باشید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بله می‌توانید طرح شکایت کنید ولی نیاز به اثبات دارد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

حرف شوهرتان را گوش کنید بهتر است لیکن میتوانید به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنید