مشاوره حقوقی رایگان - واگذار کردن محضری یک مغازه از سازنده به مالک زمین

با سلام
قرارداد مشارکت میان سازنده و مالک به صورتی ک 220 متر زمین از مالک و ساخت کامل (تا تحویل سند) و واگذاری دو واحد و به همراه یک مغازه از حیاط به مالک از طرف سازنده ،قرارداد محضری شده است. از آنجا ک قرار داد محضری برای سایر مالکان واحد ها مبنا قولنامه و محضر بوده است و بر اساس قرارداد محضری، سایر واحد ها را سازنده فروخته است آیا امکان دارد سایر مالکان واحدها، برای مغازه طرح دعوی کنند؟؟؟آیا می توان برای مغازه سند تجاری جدا گرفت؟
ضمنا این زمین در شهرستان های خراسان رضوی است. آپارتمان 6 واحدی می باشد . پارکینگ مشکل ندارد. زمین نبش ضلع شمالی میدان و از دو طرف درب پارکینگ دارد.

پاسخ ها :

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام مطابق با متن سوال مغازه جزو سهم مالک بوده نه سازنده پس ادعایی نسبت به آن پذیرفته نیست ، گرفتن سند تجاری بشرط توافق با شهرداری است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با توجه به صحبت‌های شما مغازه برای مالک اولی می‌باشد و برای گرفتن سند تجاری از طریق شهرداری اقدام می‌شود