مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از حق

با سلام.آیا راه ندادن شوهر به منزل و تعویض قفل منزل توسط زن در صورتیکه پول پیش را شوهر داده مصداق ممانعت از حق است؟ صاحب خانه هم طبقه بالا و شوهر خواهر زوجه بوده و با ایشان همراهی کرده ایا میشود از زوجه یا مالک (شوهر خواهر زوجه) به جرم ممانعت از حق شکایت کرد؟ اگر میشود بفرمائید از کدامیک و این شکایت کیفری است؟؟ خیلی ممنون بابت جواب شما.

پاسخ ها :

محمدرضا سلمانپور

جناب آقای محمدرضا سلمانپور :

باسلام
خیر مصداق ممانعت از حق نیست.و میتوانید از افرادی که همراهی کرده اند شکایت کنید.

هادي  مشهدي كاظمي

جناب آقای هادي مشهدي كاظمي :

سلام، بله میتوانید از زوجه و مالک شکایت کیفری کنید