مشاوره حقوقی رایگان - استعلام کانون برای کارآموز

با سلام و عرض ادب
سوالی داشتم و خواهشی که اگر مطمعن به پاسخ آن باشین پاسخگوی بنده باشین،پیشاپیش ممنونم
فردی دارای محکومیت دک عدد ده ماه حبس بابت جعل سند عادی و همچنین تظاهر به امر وکالت با جزای نقدی 2 میلیون تومان که مجازات حبس در دادگاه تجدیدنظر به محض صدور با رضایت شاکی منجر به صدور قرار موقوفی اجرا گردید و جزای نقدی 2 میلیون تومان پرداخت شد،حال اگر این شخص در وکالت قبول شود ،سوال اینجاست ؛1.استعلام کانون دقیقا از کدام ارگان انجام میشود 2. اگر کارآموز در فرم های ثبت نامی عدم سوپیشینه اعم از موثر وغیرموثر را درج کند ضمانت اجرا چیست؟و اینکه مطابق ماده 25 قانون مجازات این استعلام سوپیشینه قطعا باید عدم سوپیشینه پاسخ داده شود ولی در لایحه کانون تاکید بر استعلام از سجل کیفری افراد داده شده،ممنون میشم از دوستانی که تجربه این رویه رو داشته اند و رویه حاکم بر کانون رو شرح بدهند
با تجدید احترام و پوزش از اطاله کلام

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

استعلام های مستقلاً از طریق کانون انجام. ودر صورت اعلام سوسابقه نتیجه متفی خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر بنده مشکلی پیش نمیاد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام سوپیشینه ندارید ولی استعلام مشخص میکند ده ماه حبس

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوء پیشینه محسوب نمیشود و در باب استعلام نیز شما بایستی از طریق سایت عدلیران نسبت به دریافت نامه عدم سوء پیشینه اقدام کنید.