مشاوره حقوقی رایگان - وکالت

سلام و عرض ادب
من حدود 5 سال پیش با خانمی که از اتباع افغان میباشند و دارای 4 بچه میباشند ازدواج کردم ( شوهر ایشان قبلا فوت کردند ). اکنون میخواهم برای آنها شناسنامه ایرانی بگیرم. یک وکیل ( اگر کارآموز هم باشه اشکالی نداره) میخوام که خانم باشه و همسر اینجانب به ایشان وکالت بدهند و دنبال گرفتن شناسنامه بروند. حدود هزینه حق الزحمه چقدر میشه؟ با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شوهر سابق نامبرده اتباع بوده در این صورت به هیچ عنوان به فرزندانش شناسنامه داده نمی شود .
و اگر مدعی شوید فرزندان شما هستند در این صورت باید دادخواست اثبات نسب داده بشه که در این صورت با آزمایش دی ان ای ثابت می شود که فرزندان شما نیستند.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام قابلیت انجام ندارد ولی بهرحال میتوانید ازسایت تقاضای وکیل دهید
حق الوکاله توافقیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حق الوکاله وکیل توافقی است بستگی به مدرک و میزان تحصیلات وکیل مربوطه دارد و ارزش کار وی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال حقوقی مطرح نشده است‌ و درخواست وکیل شده است‌.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
فقط براي همسر دائمي شما و فرزندان شما امكان پذير است

نورالدین احمدی

جناب آقای نورالدین احمدی :

با سلام
اگر شرایط تحصیل تابعیت کشورمون رو داشته باشند می توانند خودشان (فرزندان) اقدام به اخذ تابعیت ایران کنند. می توانید از در این مورد مشاوره و وکیل بگیرید.