مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

با سلام فرق بین نفقه معوقه و نفقه حال چه مقدار زمانی است از چه زمانی نفقه حال محسوب میشود همسرم باکره می باشد و شکایت ترک انفاق جواب می دهد یا خیر و مطالبه حقوقی اش نیز رد شده و ماهانه به حساب پول واریز کردم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
نفقه معوقه از زمان شروع عقد ازدواج تا زمان مطالبه ودادخواست است وبعدش نفقه حال وجاریه گویند
شکایت ترک انفاق کیفری ناظربرعدم پرداخت نفقه حال وجاریه است ونفقه معوقه مستلزم طرح دعوای حقوقی است