مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل ایام زوجیت

سلام. خانمم ناشزه شده و اکنون تقاضای طلاق به دلیل عسر و حرج داده آیا در صورت اثبات به ایشان اجرت المثل ایام زوجیت تعلق میگیره؟؟ (ناشزه شده و طلاق به درخواست زوجه می باشد)

پاسخ ها :

پرسشگر :

باتشکر از پاسخگویی شما. ایشان دادخواست طلاق داده ایا اجرت المثل دارد؟

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اجرت المثل یعنی زن کارهایی راکه ازتکالیفش نبوده به درخواست شوهرانجام داده باشد وربطی به ناشزه بودن زن ندارد ناشزه بودن درنفقه مربوط است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اجرت المثل در صورتیکه به دستور شما کار خانه را انجام داده باشد. ناشزه بودن احرت المثل را از بین نمی برد منتهی در میزان آن موثر است