مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ترکه

سلام عموی بنده فوت کرده فرزندی ندارد،یک برادر (پدر من) و یک خواهر دارد،که هردو فوت کرده،نزدیکترین ورثه ها من (برادرزاده متوفی) و یک نفر خواهرزاده متوفی هستند،تقسیم ترکه چگونه انجام خواهد شد؟ هردو نفر از ارث بصورت مساوی حق میبرند؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

ایا همسر هم نداشته ؟؟؟ ایا این خواهر برادرها همه از یک پدر و مادر می باشند به فرض ا بوینی بودن خواهر برادرها هر کدام از خواهر زاده و برادر زاده سهم پدر و مادر را میبرند یعنی در اینجا برادرزاده دو سهم و خواهر زاده یک سهم میبرد . یعنی طبق قانون چون وراث طبقه دوم می باشند به این صورت که برادر دو برابر خواهر ارث میبرد از آن استنباط می کنیم که به طریق اولی پس برادر زاده دوبرابر خواهر زاده ارث خواهد برد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه از طبقه اول و طبقه دوم ارث اشخاصی باقی نمانده‌اند فلذا ارث به طبقه سوم که شما هستید خواهد رسید.