مشاوره حقوقی رایگان - استرداد مال منقول

سلام بنده همسرم خانومم 8ماه فوت کرده پدرمادرش تشنه پولن من خودم جهاز برا خودم خریدم یه شکایت کردن استرداد جهیزیه حکم به نفع من شد الان پدرومادرش بافرزندش باشوهرسابقش اومدن ازمن شکایت کردن متن شکایت اینه استرداد مال منقول سردرنمیارم توروخداراهنماییم کنید خداخیرتون بده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارائه حکم مربوط به استرداد جهیزیه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با مدارک و رای صادر شده در مورد جهیزیه از خود دفاع کنید

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

باید دادخواست و ضمایم پیوست بررسی بشن تا بشه پاسخ مناسبی داد. از طرفی اگر موصوع پرونده جدید استرداد همین اموال جهیزیه هست از رای دادگاه قبلی استفاده کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
گویا اموالی از همسر شما نزد جنابتان است که آنهد از این طریق میخواهند نسبت به استرداد آن اقدام کنند.