مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه خودرو

سلام یه ماشین سواری با یه شخص معاوضه کردم ماشین من سالم مدارک کامل. ماشین ایشون هم گفته بود مدارک کامل اما به من نگفته اتاق تعویض موقع فک پلاک فهمیدم اتاق تعویض رنگش زدم گفت من هم خبر ندارم مدارک هم بلکه سبز نداره سند المثنی من الان میتونم شکایت کنم ایشون رو ممنون راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورت درج این مطلب که شرط صحت معامله مورد فوق نیز بوده است و همچنین درصورت افت قیمت، امکان طرح دعوی وجوددارد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام قولنامه شما بابد رویت شود شما هر زمان میتونید شکایت کنید مهم اثبات یک موضوع است که اثبات آن کار تخصصی است و موضوع فسخ در میان است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نسبت به فسخ معامله به دلیل تخلف از شرط، بایستی اقدامات مربوطه به سرانجام برسد.