مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام

تو سابقه یابی پرونده ای که سال 92 بوده و مختومه شده زده لازم الاجرا یعنی چی ؟
و اینکه پسرم پرونده داره تو اجرا احکام محکوم به حبس و دیه

من می تونم درخواست مطالعه پرونده بدم ؟
و اینکه زده مغفول علیه با مغفول له جهت انجام عملیات اجرایی یعنی چی ؟
عملیات اجرایی مربوط به مال میشه چون طرف دعوا میگفت خونتو میدم مصادره

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود شما سمتی ندارید
اصیل و وکیلش می‌تواند پرونده را مطالعه کند
سریعا به یک وکیل مبرز دادگستری وکالت دهید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درمورد پرونده پسر شما نمیتوانید مطالعه کنید
محکوم علیه یعنی بدهکار ومحکوم له یعنی طلبکار.میتواند اموال را توقیف کند

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا باسلام هرچند سوال بنحو روشن مطرح ننموده اید عرض شود لازم الاجرا یعنی حکم قطعی شده وباید اجرا شود اگر محکومیت مال باشد باید پرداخت شود و.محوم له بمعنی اینکه حکم بنفع اوصادر شده ومحکوم علیه یعنی کسی که حکم علیه او صادر شده وباید محکوم به را که بمعنی موضوع حکم است پرداخت کند وشما نمی توانید پرونده را مطالعه کنید یا شخص محکوم ویا وکیل دادگستری که فرزند شما به او وکالت دهد می تواند مطالع کند وکسی که حکم بنفعش صادر شده فقط می تواند مال محکوم را مصادره کند نه مال پدر ومادر را مگر اینکه پدر یا مادر فوت کرده باشند وطلبکار سهم ارث وی را توقیف واز آن محل طلب خود را وصول کند موفق باشید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام ، خیر مطالعه توسط خود شخص یا وکیل ایشان امکان دسترسی دارد، پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

حکمی که در دادنامه قید شده است باید اجرا شود درخواست مطالعه پرونده فقط از جانب کسانی که در پرونده سمت دارند و یا وکلای آنها امکان‌پذیر است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر فقط وکیل پایه یک دادگستری میتواند درخواست مطالعه پرونده را داشته باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید