مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی مجدد بیع نامه در دادگاه حقوقی

سلام. از شخصی بابت جعل بیع نامه در دادسرا شکایت کردم و نظر کارشناس این بود که قولنامه جعل نمی باشد و من متاسفانه به نظر کارشناس اعتراض نکردم . آیا اگر طرف مقابل بنده دعوای الزام به تنظیم سند به استناد به این قولنامه اقامه کند من می توانم دوباره درخواست کارشناسی نسبت به همین قولنامه در دادگاه حقوقی را بدهم ؟؟ ممنون

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با توجه به اینکه طرف از اتهام جعل مبرا شده و ادعای جعل نسبت به سند در دادگاه هم تایید نشده طرح مجدد ادعا موجب رد آن می شود
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز