مشاوره حقوقی رایگان - جابجایی پارکینگ

با سلام و خسته نباشید ما تو یه آپارتمان 6واحدی زنگی میکنیم که طبق سند تفکیکی هر 6واحد پارکینگ دارن و درنقشه تفکیکی پارکینگ ها بصورت عمودی جایگزاری شدن(شمالی جنوبی).آپارتمان دو کله هست و دو در شمالی و جنوبی دارد .سه پارکینگ در شمالی جایگزاری شده و سه تا در جنوبی.اهالی گفتن چون ماشین ها جلوی رفت و آمد آدم رو رو میگیرن ماشین ها بصورت افقی سه تا سه تا پارک شوند.رو چه اصولی باید چرخش پارکینگ های از عمودی به افقی انجام شود؟آیا خورشیدی یا ساعت گرد باید انجام شود؟قانون چطور هستش؟ممنون

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. معمولا دراین موارد درشهرداری نقشه های تفکیکی تعداد پارکینک درپرونده ساختمان وجود دارد. که برااساس آن پایان کار صادرشده است. که درصورت عدم رضایت تمام مالکین برتوافق جدید، همان نقشه ها لازم الاجراست.