مشاوره حقوقی رایگان - یک موتور سیکلت فروختم دو فقره چک داده که پاس نکرده

سلام من متور سیکلت را فروختم ظاهری نداشت طرف چیدش متور را و بعد فروخت. بامن یک قلنامه 4/13نوشت و یک چک برای 5/13 امسال و دومی 6/13 نوشت چک از مادرش هست وقتی موقع پاس چک 5/13رسید طرف ثبت نکرد یک ماه امروز فردا کرد تا اخر ثبت کرد والی چک 5/13را برای 6/25 ثبت کرد گفتم طوری نیست الان چک 6/13رسید و برگشت خورد دومی هم نرفتم بانک چون پولی تو حساب نیست من فروختم که با پولش مشگلم حل کنم بعد تر مشگل هم اظافه شود و خسارت نقدی هم دادم برای چک ها اقدام نکرذم چون متورم را میخواهم حالا که مشگلم را با ضرر دادم دلیلی ندارد بفروشم خواهشن کمکم کنید بلد نیستم چه نوع شکایت کنم و چی تو متن شکایت ثبت کنم که فقط متورم زا پس بگیرم با ضرری که بهم وارد کرده حداقل با خرجی کرده بیرابیرش کنم ممنونم

پاسخ ها :

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

با سلام
نیاز هست مبایعه نامه و تصویر چک ها و برگشتی ملاحظه بشه و به این شکل پاسخ دقیقی نمیشه داد.