مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف متراژ آپارتمان خریداری شده

با سلام بنده آپارتمان قبلی خود را با واحدی که الان سکونت دارم معاوضه کرده و توجه به اینکه هر دو واحد توسط سازنده کلاهبرداری شده بود تحویل آنها توسط شعبه 36 دادگاه انقلاب بوده است موقع معاوضه هم مبایعه نامه بین بنده و فروشنده در دفتری که همان شعبه تعیین کرده بود تنظیم شده است. متراژ واحد بنده که خریداری و معاوضه کرده‌ام حدود100 متر قید شده است الان نامه‌ای از شعبه برای من آمده است با این مضمون که متراژ واحد شما تقریبی 89 متر تعیین شده و متراژ حقیقی 88 متر میباشد. سوال بنده این است با توجه به اینکه متراژ قیده شده در مبایعه نامه 100 تقریبی است و و با متراژ مندرج در نامه ابلاغی 11 متر و با متراژ حقیقی 12 متر اختلاف متراژ دارد و اینکه بنده به قیمت روز 100 متری پرداخت کرده‌ام چگونه میتوانم اقدام قانونی کنم و طرح دعوی کنم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فروشنده باید اختلاف هزینه را به قیمت روز محاسبه کرده و به شما بپردازد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
فروشنده بایستی اختلاف هزینه را به قیمت روز بپردازد.