مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده ولی قهری

سلام. من در سال 94 یک ملک رو به نام خودم و بچه هام از همسر سابقم خریدم و پولش رو با فروش طلاهام دادم.یکسال بعد جدا شدیم و حالا ایشون با توجه به اینکه ولی قهری پسرم تا 18 سال هست میخواد دو دانگ سهمش رو بنام خودش بزنه. حضانت فرزندان با من هست و با من زندگی میکنند. من چطوری میتونم شکایت کنم به اداره سرپرستی که ثابت کنم ایشون با توجه به سابقه قبلی ضرر و زیان مالی و اخلاقی الانم میخواد به اموال فرزندمون و آینده اونو به خطر بندازه و به اموالش ضرر برسونه ... چون با توجه به داشتن عنوان ولی قهری داره سوء استفاده میکنه. ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر بتوانید عدم صلاحیت پدر را اثبات کنید، ایشان عزل می شود و می توانید درخواست دهید که خودتان به عنوان قیم فرزند تعیین شوید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ولی قهری در مورد اموال فرزند اختیار تام دارد ولی ، ولی قهری مکلف است که مصلحت فرزند را رعایت نماید
و در صورت عدم رعایت مصلحت فرزند ، امکان اقامه دعوا وجود خواهد داشت