مشاوره حقوقی رایگان - برگشت چک ضامن

با سلام
بنده وام ازدواج گرفتم 60 تومن برای هر دو نفرمون و 40 تومنش رو تسویه کردم ب مدت 9 ماه بیکار شدم بعد از کرونا حالا دوباره مشغول شدم و جمعه با قسط خودم و خانمم 9 تومن معوقه داریم که ضامن زنگ زده و میگه بانک میخواد چکم را برگشت بده من هم اگر چکم برگشت بشه مدارک ضمانتم را پس گرفته تا بانک علیه تو شکایت کند و تمام وبلغ باقیمانده را بگیرد حالا من در پرداخت حرفی ندارم ولی تا سوم مهر که حقوق واریز میشه مهلت میخوام که ضامن میگن مهلت ندارم از طرف بانک لطفا راهنمایی کنید که چکش ایا برگشت میخورد ؟ من نمیتوانم 3 روز دیگر از بانک وقت بگیرم ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می توانید به دایره حقوقی بانک مراجعه کنید و درخواست مهلت کنید