مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون پزشکی

سلام‌روزتون بخیر
ببخشید من معافیت پزشکی داشتم بعد برا گواهینامه اقدام کردم بعد چندین سالی که از معافیتم گذشته بود کمیسیون رفتم آزمایشات رو دادم نظر کمیسیون 4 ساله فعلا در محدودی شهری بود که بعد چند روز استعلامش هم اومد که میتونم گواهینامه بگیرم ولی مثل اینکه باید ثبت نظر کاردان فنی تو شهرک آزمایش هم تو سیستم بخوره به نظرتون ملاک نظر کمیسیونه کسی میتونه زیرش بزنه نظر کمیسیون رو یا شرط نظر کمیسیون ناجا هست؟ ببخشید بعد کاردان فنی دقیقا کارش چیه ؟چون من همه آزمایشات رو دادم که کمیسیون نظر مثبت دادن

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. معمولا اگر مشکل خاصی درهنگام رانندگی وتوانایی های لازمه برای هدایت وسیله نقلیه نداشته باشید،کاردان فنی صلاحیت شما را تایید مینماید.