مشاوره حقوقی رایگان - با درود موضوع بازنشستگی زودتر از موعد معلولین شدید

با سلام به شما دادراه عزیز بنده کارمند دانشگاه علوم پزشکی ... هستم والان 52 سال سن دارم با بریس کفش مخصوص و عصا راه میروم سال 68 به علت انحراف ستون فقرات شدید ودرد کمر مجبور به یک عمل جراحی شدم ولی فایده ای نداشت از سال 72 با پارتی مشغول کار شدم
سال 78 نیاز به یک عمل جراحی داشتم و چون بیشتر از یک سال طول میکشید دانشگاه موافقت نکرد من هم سه سال سر کار نرفتم بعداز سه سال برگشت به کار شدم شروع کارم از سال 82 بود که دانشگاه 84 زده الان بعد از 25 سال کار درخواست بازنشستگی دارم رفتم بهزیستی میگویند دانشگاه باید به ما نامه بدهد دانشگاه هم میگوید ما بودجه نداریم که به بیمه پرداخت کنیم من حاضر هستم یک وکیل هم بگیرم مشگل بنده را حل کند

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما می‌توانید بر اساس مدارک پزشکی موجود از طریق ارگان مربوطه که وابسته به سازمان بازنشستگی آن است اقدام نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را بنحو حضوری از طریق ارگان مربوطه پیگیری کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع قابل پیگیری از سوی ارگان مربوطه می باشد
درخواست تان بعلاوه مدارک مورد نیاز را ارائه نمایید تا توسط کمیسیون برسی شود در غیر اینصورت از طریق دیوان عدالت اداری می توانید اقدام نمایید