مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شوهر

بعلت پرخاشگری و بددهنی نسبت به من و فرزندانمان و کم توجهی شوهرم به فرزندان و بنده و زدن خانه بنام خودشان که بنده در آن شریک هستم و هنوز هم برایش قسط می پردازم.و با وجود هزینه کردن تمام حقوقم برای قسط و مخارج بچه ها و خودم باز ایشان ناراضی هستند.و انتظار دارند تمام حقوقم را به ایشان بسپارم و خرید لباس و کفش و.. برای بچه و خودم از نظرشان خرج اضافه است.و در آخرین مکالمه با اعلام نارضایتی از بنده و دادن القاب نامناسب همیشگی به من بعد از تقریبا بیست سال زندگی مشترک و داشتن سه فرزند از من خواستند که به منزل پدریم بروم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
ابتدا باید به مشاور خانواده رجوع کنید
راه حل قضایی ممکن است به جدایی زود هنگام ختم شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
به مشاور خانواده مراجعه نمایید

و اگر شما در خانه شریک هستید شما میتوانید دادخواست اثبات شراکت و اثبات مالکیت اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما نسبت به خرید خانه طرح دعوا کنید و سهم خود را بگیرید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا در خصوص ترک انفاق ، قذف ، توهین و هتک حیثیت از همسرتان اقدام به شکایت کیفری نمایید و دادخواست مطالبه نفقه خود و فرزندانتان را نیز تنظیم کنید
در خصوص مبالغ پرداختی بابت اقساط منزل نیز اقدام به شکایت از ایشان نمایید برای بازگرداندن خانه به شما باید نوع انتقال برسی شود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مهریه و نفقه کیفری خود را اقامه کنید تا قدری تامل کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید ادعاهای متعددی داشته باشید اما بفرمایید در چه خصوصی قصد شکایت دارید در خصوص نفقه مهریه اجرت المثل دیون مالی یا غیر مالی

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

شما می‌توانید حق و حقوق خود از جمله نفقه خود و فرزندان � مطالبه نمایید و حتی می‌توانید مالکیت و سند خانه راخانه را به نام خود منتقل نمایید جهت راهنمایی حقوقی و اخذ راهکار مناسب توصیه می‌کنم از طریق سایت تماس تلفنی بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در مورد مبالغ پرداختی بابت اقساط منزل قدام به شکایت از ایشان نمایید در خصوص ترک انفاق ، قذف ، توهین و هتک حیثیت از همسرتان اقدام به شکایت کیفری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال حقوقی مشخصا مطرح نگردیده است و توصیه می‌شود این موضوع را از طریق یک مشاور متخصص در حوزه خانواده پیگیری بفرمائید.