مشاوره حقوقی رایگان - مستقل زندگی کردن دختر

سلام
من دختری 33 ساله و مجرد هستم و میخوام مستقل زندگی کنم پدرم معتاده و من همیشه مطابق قوانین و خواسته های اون زندگی کردم ‌دیگه خسته شدم فقط از روی ترس از عکس العمل پدرم و یا حفظ ابروی خانواده تا الان جدا نشدم خودم سرکار میرم و به لحاظ مالی مستقل هستم و چیزی از پدرم نمیخوام آیا به لحاظ قانونی برای مستقل شدم اجازه پدر لازمه و اگه پدرم منو تهدید کنه یا ضرب و شتم چه کاری باید انجام بدم؟
ممنون

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام اگر قدرت تهیه خرج و مخارج خود را داریدوباعث مفسده نشه میتوانید