مشاوره حقوقی رایگان - عدم مهر کارت گارانتی توسط نصاب

سلام و احترام،
در تاریخ 22 تیر 402 یک کولر گازی دارای گارانتی رو نصاب خود شرکت گارانتی‌دهنده اومد نصب کرد، یک فاکتور هزینه مهر شده داد و کارت گارانتی رو «بدون مهر» و فقط با مشخصات خودم پر کرد و هیچ اثری از خودش(نام و مشخصات شخصی یا شماره تلفن و ...) در برگه گارانتی و فاکتور ذکر نکرد. پول رو هم به حساب شخصی نصاب کارت‌به‌کارت کردم همون موقع.
الان کولر به مشکل خورده ولی نه شرکت گارانتی‌دهنده و نه نصاب و نه نمایندگی هیچ‌کدام پاسخگو نیستن.
آیا فقط فاکتور هزینه‌ها که مهر و امضا داره اما نصاب مشخصاتشو روش ننوشته، برای شکایت کافی هست؟ آیا راهی برای زنده کردن این حقم دارم یا فقط باید شکایت کنم؟
با توجه به مبلغ نصب (نزدیک پنج میلیون تومان)، شکایت یا داشتن وکیل ارزش و توجیه منطقی داره؟
پیشاپیش از پاسخ‌گویی شما بسیار سپاسگزارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
امکان اقامه دادخواست توسط شما وجود خواهد داشت