مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مهریه و فسخ نکاح

سلام من 6 ماهه نامزدم تو این 6 ماه متوجه شدم که شوهرم با زنی درارتباط هستن و ریزمکالماتشان را در آوردم دیدم هروز با این خانم تا شب ها ساعت 4 اینا حرف میزنن رفتم اول ماشیناشو اموالشو توقیف کردم بعد رفتم پیش وکیل به رابطه نامشروع شکایت کردم و شوهرم برای فرار از رابطه نامشروع صیغه نامه آوردند و تا 1402/8/10 اعتبار دارد صیغه نامه و الانم به فریب در ازدواج شکایت کردم الکی میگه که من قبلا گفتم بهت ولی من مجردم دخترم هیچوقت به کسی که صیغه داشت نمیرم گذاشتن‌به پرونده و رابطه نامشروع رد شد با مشورت وکیل الان میخوام اول مهریم رو بگیرم بعد فسخ نکاح بدم آیا من با ایشون بعد گرفتن مهریه حتما میتونم طلاق بگیرم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه بهتر است به صورت توافقی طلاق بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است دوستانه طلاق توافقی بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
فسخ نکاح فوری است
شما باید ابتدا دادخواست فسخ نکاح را به علت تدلیس مطرح نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله میتوانید فسخ بعلت تدلیس در نکاح اقدام کنید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتونید درخواست طلاق را همزمان مطرح کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر صیغه بعد از نامزدی بوده است که حق طلاق با شماست و اگر شروع صیغه قبل از نامزدی بوده است به عنوان تدلیس در نکاح می‌توانید اقدام به فسخ نکاح کنید.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

فسخ نکاح اگر نمایید دیگر طلاق معنایی ندارد و بهتر است در این بعد از مطالبه مهریه تقاضای طلاق نمایید