مشاوره حقوقی رایگان - عدم قولنامه خودرو

سلام من از نمایشگاه ماشین خریداری کردم و یه مقدارشو چک دادم و فروشنده قولنامه رو نداد گفت زمانی که چک پاس شد فقط ازش عکس گرفتم حالا میخوام بدونم فردا روز نیاد بگه من ماشینو نفروختم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید یک نسخه اصل قرارداد را دریافت می‌کردید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر چک پاس بشه معمولاً مشکلی پیش نمیاد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام با شهادت شهود میتوانید اثبات نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

علیه فروشنده اظهارنامه دهید و درخواست تحویل قولنامه و یا فروشنامه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر بود که یک نسخه از قولنامه را دریافت می‌کردید البته که از قولنامه عکس گرفته‌اید ولی در نظر داشته باشید چنانچه مورد انکار واقع شود میتوانید با دلایلی از جمله عکس سند و شهادت شهود و علت صدور چک معامله را اثبات کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
فورا قرارداد را بگیرید
نمایشگاه خلاف انجام داده باید برگه را بدهد