مشاوره حقوقی رایگان - حق عبور از پارکینگ که در سند واحد دیگری میباشد

با سلام شخصی 3 طبقه خانه داشت که یک طبقه از این 3طبقه را به بنده فروخت و زیرزمین و همکف ‌در تصرف خوده ایشان میباشد؛ این خانه 2نبش میباشد که حیاطش در کوچه جلو خانه و که در تصرف فروشنده میباشد و پارکینگ در کوچه پشت خانه است که به بنده فروخته و در سنده بنده نیز قید شده است ؟ و ضمن اینکه ورودی زیر زمین در پارکینگ میباشد درب واحده همکف که حیاط هم دارد را در پارکینگ باز کرده ؟و در سنده بنده نوشته شده حق عبور از پارکینگ ؟ ایا هر 2واحد حقه عبور دارن یه یکی از واحدا؟ ممنونم

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام در صورتی که ساختمان آپارتمان تلقی گردد تابع قانون خاص می باشد وفضاهای عمومی جزء مشاعات می باشد وهمه مالکین حق استفاده از مشاعات را دارند اما با فرض سوال ممکن است شما حق استفاده از مشاعات را در قراردادخرید از خود ساقط نموده باشید وفروشنده با این شرط به شما واحد را فروخته باشد که در این صورت وضعیت متفاوت خواهد بود .موفق باشید