مشاوره حقوقی رایگان - برگشت زدن چک مشروط تو قرارداد

بنده ملکی پیش خرید کردم که دو فقره چک هرکدام به مبلغ 50میلیون تومان که تو قرارداد نوشته شده و قید شده چک اولی هنگام تحویل مبیع به خریدار قابل وصول است و چک دومی هنگام حضور در دفتر خانه و انتقال سند دردفترخانه قابل وصول است.
درحالی که سازنده نه مبیع رو تکمیل و تحویل دادن ونه سند آن آمادست و انتقال ندادن و این دوچک را برگشت زدن و کارتهای بانکی بنده مسدود شده اکنون چه راهکاری پیشنهاد میکنید تا کارتها بانکی را رفع مسدودی کنم؟ و اینکه عمل ایشان خیانت در امانت حساب میشه؟ ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما باید در قرارداد قید می کردید اگر ملک آماده تحویل نباشد فروشنده حق مطالبه وجه را نخواهد داشت و یا اینکه برای عدم تحویل خسارت تعیین می کردید.
در حال حاضر می توانید دادخواست الزام به تحویل مورد معامله بدهید و اگر خسارت تعیین شده خسارت خود را پرداخت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله تحت شرایطی خیانت در امانت محسوب میشود

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

الزام انجام تعهد و ابطال اجرائیه چک
مشهد هستید درخدمتم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جرم خیانت در امانت نیست
شما باید دادخواست الزام به تسلیم مبیع و الزام به اخذ پایانکار و صورتمجلس تفکیکی و الزام به تنظیم سند رسمی رسمی را به طرفیت فروشنده اقامه نمایید و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته الزام به تحویل مبیع را به ثبت برسانید. سپس بعد از اخذ پایانکار و صورتمجلس تفکیکی، نسبت به ثبت دادخواست به خواسته الزام به تنظیم سند رسمی اقدام کنید.
در قرارداد بایستی صراحتا اعلام می‌کردید که اگر مبیع تحویل داده نشود چک اول غیرقابل وصول است و اگر در دفترخانه گواهی عدم حضور صادر شود چک دوم نیز غیرقابل وصول است و برای این تخلفات، ضمانت اجرا تعیین می‌کردید.