مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

من با یک خودرو پراید تصادف کردم که طرف مقابل مقصر شناخته شد. مدارک رو افسر گفت جابجا کنید. الان حدود یک هفته هرچی زنگ زدم گوشی را جواب نمیدهد. در مغازه اش رفتم که شاگرد شروع به داد و فریاد کرد و من هم داد زدم. و بعدش زنگ زدم 110.
الان این اقا از من شکایت کرده بخاطر مزاحمت در کسب و کار.
من چه کار کنم؟
یوقت سوء پیشینه برایم نشود

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام خیر مشکلی ایجاد نخواهد کردم ایجاد مزاحمت کسب وکار وجاهت قانونی ندارد