مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بانکی

سلام حساب های بانکی من مسدود شده دادگاه رفتم پیش قاضی میگه شاکی نداری اما زنگ میزنم پلیس فتا میگه کسی پول ریخته به حسابت شاکی شده باید پولشو بدی
باید چکار کنم من نمیدونم کی پول ریخته
ثنا هم چک میکنم هیچ ابلاغی نیست

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
واریز کننده را پیدا کنید
حتما نسبت به اخذ رضایت اقدام نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

منتظر باشید ابلاغیه به زودی برای شما صادر خواهد شد

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
از حساب بانکیت سو استفاده شده.باید از طریق پلیس فتا پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به شعبه مربوطه بانک خود مراجعه کنید و واریزکننده وجه را شناسایی کنید اگر این موضوع صحت ندارد همراه با پرینت حساب خود از طریق پلیس فتا به نحو حضوری پیگیری کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به شعبه مربوطه بانک خود مراجعه کنید و واریزکننده وجه را شناسایی کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
از طریق پلیس فتا پیگیری نمایید و مبلغ را به حساب صندوق دادگستری واریز نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

چاره‌ای جز پیگیری از طریق پلیس فتا ندارید

مهديه  مقدوري

سرکار خانم مهديه مقدوري :

شکایت شما از موارد اینترنتی است به پلیس فتا مراجعه بفرمایید پرونده و شاکی تون را مشخص می کنند