مشاوره حقوقی رایگان - حق و حقوق مزایا

بنده به مدت یک ماه در حراست کارخانه مشغول کار هستم البته بیمه هم هستم
و آیا حق دارم استعفا بدهم ؟
و بعد از استعفایم حق و حقوق و بیمه به بنده تعلق میگیرد ؟

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود بستگی به مسولتان دارد بله تعلق میگیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
استعفاء از جمله حقوق شماست و اینکه حقوق و مزایا به شما تعلق میگیرد بهتر است شرایط قرارداد شما مورد بررسی قرار گیرد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
تعلق می گیرد
امکان استعفا نیز وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

استناد به تبصره ماده 21 قانون کار می بایست یکماه قبل از استعفا کتبا مراتب را به شرکت اعلام نمایید ولی در هر حال شما مستحق دریافت کلیه حقوق و مزایای خود هستید در صورتیکه به شما پرداخت ننمودند میتوانید از طریق اداره کار برای احقاق حق خود اقدام نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله شما بابد استعفا خود را کتبا اعلام نمایید و بعد از یک ماه از شرکت خارج شوید
بله

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام، با استعفا نیز بله تعلق میگیرد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانید استعفا بدهید اما بعد از استعفا بیمه شما قطع خواهد شد

مهديه  مقدوري

سرکار خانم مهديه مقدوري :

بستگی به قراردادتون دارد
اما به طور کل اگر آن کارخانه بیمه کرده شما را
پس با خروج از آنجا مسئولیتی بر عهده آنها نیست