مشاوره حقوقی رایگان - همسرمو تو خونه خودمون به کمپ اجباری بردن ماموردولت وخانه روپولوم کردن برای ازادی همسرم چیکار باید کنم‌

سلام دوماه پیش همسرموتوخونه ماموران تجسس بردن کمپ اجباری و خونه راپلم کردن الان چطوری باید همسرمو از کمپ ازاد کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
علت توقیف باید مشخص شود . از مرجع صادر کننده دستور پلمپ پیگیری کنید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام به دادسرا مراجعه کنید و علت را جویا شوید