مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع پرونده به شعبه دادیاری

خانم.... پرونده شما به شماره.....وشماره بایگانی.....به شعبه 1 دادیاری... ارجاع شد در صورت نیاز به حضور ابلاغ خواهد شد ، یعنی چی میشه توضیح بدین ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است.
علیه شما شکایت شده است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پرونده شما به شعبه دادباری رفته منتظر پیامک ابلاغیه باشید

غلامرضا عطاردی قلعه جوق

جناب آقای غلامرضا عطاردی قلعه جوق :

سلام بزرگوار
شکایتی مطرح فرمودید و باتوجه به ارجاع آن به شعبه دادیاری؛ این پیامک برای شما ارسال گردیده است و پرونده در شعبه دادیاری ثبت شده است. منتظر پیامک و ابلاغ باشید. موفق باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پرونده‌ای که شکایت شده است به دادیاری ارجاع داده شده

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورتی که نیاز به حضور شما باشد از طریق پیامک به شما ابلاغ خواهد شد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

در صورت نياز به حضور ابلاغ مي گردد

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
یعنی پرونده در شعبه ثبت شد ومنتظر ابلاغیه باش

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرونده‌ای به جهت اینکه علیه شما شکایت شده است یا شما نسبت به شکایت اقدام کرده‌اید به شعبه 1 دادیاری جهت تحقیقات مقدماتی ارجاع شده است. بنابراین شما بایستی منتظر ابلاغیه‌های بعدی باشید و برای پیگیری روند پرونده می‌توانید از طریق سایت عدلیران با کلیک بر روی گزینه روند پرونده از جزئیات امر با خبر شوید یا می‌توانید به نحو حضوری به شعبه 1 دادیاری برای پیگیری پرونده مراجعه کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ظاهرا علیه شما طرح شکایت شده است.
منتظر ابلاغ باشید.
اگر شاکی هستید نیز ابلاغ خواهد شد...