مشاوره حقوقی رایگان - مقصر حادثه چه کسی است

باسلام.چندروز قبل در خیابان اصلی تردد میکردم که خودروی پرایدی از خیابان فرعی بدون ایست و توقفی وارد لاین اصلی شد و من بدلیل اینکه خودرویی درسمت راستم بود نتوانستم تغییر مسیر دهم و سمت چپ هم اگر میرفتم در لاین مخالف تصادف شدیدتری میکردم و با اینکه کاملا ترمز گرفتم اما به آن پراید برخورد کردم طوریکه خودروی من سمت راننده سپرو چراغ و همه چی خورد شد.(از وسط ماشین به طرف راننده فقط)سمت شاگرد کاملا سالم هست.و خودروی پراید سپر صدمه دید آن هم سمت چپ سپر.ان شخص قبول کرد مقصر است و مدارکش را داد و متاسفانه کروکی نکشیدیم.اما در اداره بیمه بعد از اینکه پرونده آماده شد و قبول کرده بود مقصر است به آن اعتراض زد و بعد از چندروز نتیجه را 50 به50 زدن.حال دوباره اعتراض کرده که مقصر نیست و زیاندیده است.راهنمایی کنید لطفا که مقصر کیست و من هم اعتراض کنم .ممنون.چون اولا او از خیابان فرعی وارد اصلی شد بدون کوچکترین ایستی.وفقط خودش را در خیابان اصلی قرار داد که من با او برخورد کردم....مرسی

پاسخ ها :

یاسر اسلام دوست کاربندی

یاسر اسلام دوست کاربندی :

با سلام؛
تامين دليل نمودع و سپس دادخواست مطالبه خسارت بدهيد. كارشناس تصادفات تعيين مقصر مينمايد.