مشاوره حقوقی رایگان - دریافت پروانه کسب توسط اتباع

سلام با کارت آمایش پروانه کسب میدهند راهنماییم کنید ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اتحادیه موضوع را پیگیری کنید.
به نظر بنده برای اتباع مجوز کسب نمی دهند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر برای اتباع مجوز کسب نمی‌دهند هر چند کارت آمایش نیز داشته باشند با این وجود از طریق اتحادیه صنفی که میخواهید مشغول به کار شوید بنحو حضوری این موضوع را پیگیری کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر مجوز اقامت و مجوز کار و فعالیت در ایران را دارید میتوانید جواز کسب درخواست کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
در صورت اخذ مجوز كار يا تحت ثبت شركت يا معرفي مباشر ايراني ممكن است