مشاوره حقوقی رایگان - استناد به فایل صوتی در دادگاه

با عرض سلام و احترام خدمت وکلای عزیز،آیا فایل صوتی حاوی صدای ضبط شده در حین ارتکاب به زنای محصنه که حدود یکسال از وقوع آن گذشته در دادگاه قابل استناد است و در صورتی که زوجه دارای حق طلاق باشد امکان ابطال حق طلاق داده شده به او با توجه به داشتن رابطه نامشروع وجود دارد؟با تشکر فراوان

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
قابل استناد است
ابطال وکالت در طلاق بدین سبب خیر
به دیگر روش ها ممکن است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با فایل صوتی زنا را نمی توان ثابت کرد.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

قابل استناد نیست نهایتاً می‌تواند باعث رابطه نامشروع گردد
این موضوع ارتباطی به حق طلاق و وکالت در طلاق زوجه ندارد و قابل ابطال نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان اقامه شکوائیه رابطه نامشروع وجود خواهد داشت
اگر وکالت بلاعزل نباشد امکان عزل وکیل وجود دارد در غیر این صورت ،
خیر

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام حتی اگر زناهم اثبات شود ارتباطی به وکالت ندارد و اگر حق عزل نداشته باشید نمیتوانید عزل کنید
ضمنا فایل صوتی از اداه اثبات دعوای جرم زنا نیست نهایتا اگرقاضی بعلم برسد رابطه نامشروع مادون زنا میشود

مجتبی کریمی سجزی

جناب آقای مجتبی کریمی سجزی :

امکان استناد دارد و ارزش قضایی آن به تشخیص دادگاه است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با صوت و صدا، جرم پر اهمیت زنای محصنه اثبات نخواهد شد و این موضوع نیز دلیلی برای ابطال وکالت در طلاق نمی‌باشد. جرم رابطه نامشروع شاید از طریق این فایل صوتی و سایر دلایل و قراین به اثبات برسد.