مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

با سلام بنده بابت نفقه دادخواست دادم و رای صادر شد به اجرای احکام ارجاع داده شد و مراحل انجام شد.مبلغی بابت پیش پرداخت بود که از طریق حکم جلب گرفتم ما بقی و باید به صورت اقساط پرداخت کنن بنده دو ماه قسط و پیگیری نکردم و نرفتم بگیرم البته همسرم نمیده و باید حکم جلب بگیرم
در روند پرونده خوندم که نوشته بود به دلیل عدم پیگیری شاکی پرونده کسر از آمار
سوالم اینجاست منظورشون چیه و آیا حق قبلی من میسوزه یا هر وقت برم میتونم حکم جلب بگیرم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خیر
سریعا به شعبه مورد نظر مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر حق شما از بین نمی‌رود مراجعه نمایید و مجدد درخواست اجرای رای را داشته باشید

یک وکیل :

با سلام خیر حق شما از بین نرفته مجددا با ارسال لایحه به اجرای احکام تقاضای صدور حکم جلب را نمایید ‌.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام میتوانید با مراجعه به اجرای احکام و مطالبه اقساط و عدم پرداخت آن حکم جلب بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
حضورا به شعبه اجرا ی احکام مراجعه نمایید و درخواست بدهید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
خیر حق شما از بین نرفته است.
می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ارسال کنید و سپس حضوری به شعبه اجرای احکام مراجعه کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی یک پرونده مختومه می‌شود و به کسر از آمار منتهی میشود که یا شما از حق خود بابت نفقه به واسه تنظیم رضایت نامه منصرف شوید یا اینکه شوهر شما تماماً موضوع رای را به اجراء گذاشته باشد و همه نفقه شما را پرداخت کرده باشد. فلذا برای پیگیری این موضوع بهتر است به نحو حضوری به شعبه اجرای احکام مربوطه مراجعه کنید و این قضیه را پیگیری کنید.