مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی

با عرض سلام و خسته نباشید بنده سال 93 در حین خدمت نگهبان بودم که دچار آسیب دیدگی از ناحیه زانو شدم و تحت عمل جراحی در بیمارستان ارتش شدم بعد از 5 سال تو کمیسیون 8 درصد از کار افتادگی برام زدن که هر ماه من فقط مبغلی هزینه پام میکنم که خوب نمیشه مشکل پام هم پارگی مینکس و ایسیل و پیسیل بود تا آخر عمر با منه حالا هم عارضه داره آیا به من حقوق میدن باید چیکار کنم تکلیف چیست میتونم درصد رو با اعتراض افزایش دهم با سپاس از راهنمایی هاتون

پاسخ ها :

مرتضی عالی دایی احمدی

جناب آقای مرتضی عالی دایی احمدی:

خیر چنین حقوق مادام العمری وجود ندارد و بعید است که بتوانید درصد را افزایش بدید