مشاوره حقوقی رایگان - معلولیت

باسلام در حین ماموریت جهت بازدید از صحنه تصادف با ماشین سازمان تصادف کرده و منجر به تعویض مفصل لگن شدم حالا کمیسیون ماده 140 با معلولیت عادی مرا بازنشست کرده اند درصورتی که باید معلول خدمتی می شدم از پرسنل ناجا هستم لطفا مرا راهنمایی کنید که چطور می توانم به رای کمیسیون اعتراض کنم حقوق و مزایای من چطور محاسبه می شود با تشکر

پاسخ ها :

الهه  حقي

سرکار خانم الهه حقي:

با سلام و درود
با ارائه مدارک و شکوائیه. به دادسرای نظام شکایت کنید اگر گفتند در صلاحیت ما نیست در دیوان عدالت شکایت کنید. که به نظر من هم در صلاحیت دیوان عدالت باشد به طرفیت کمیسیون ناجا