مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل اقساط اعسار

حکم قطعی دادگاه تجدیدنظر، پیش پرداخت 9 میلیون تومان و ماهیانه 6 میلیون بوده ولی منشی قاضی گفته نهصد هزار تومان پیش پرداخت و ششصد هزار تومان ماهیانه و بعد از گذشت یکسال تازه فهمیدم که منشی دروغ گفته و الان محکوم درخواست تعدیل اقساط داده . محکوم له باید چیکار کند؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به حکم قطعی استناد نماید و ادله ای دارید که شخص تمکن مالی دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حرف منشی سندیت ندارد. شما بایستی به رای دادگاه توجه می‌کردید. حالیه در جلسه رسیدگی بایستی به تمکن مالی محکوم‌علیه اشاره شود تا تعدیل به سرانجام نرسد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در رای دادگاه میزان اقساط مشخص شده است و شما باید به دادنامه صادره استناد نمایید
و اجرای احکام مکلف است که به محکوم علیه ابلاغ نماید