مشاوره حقوقی رایگان - وکالت انتقال سند

با سلام . برادر همسر بنده بواسطه آشنایی با نمایشگاه ماشین بین خودشون و صاحب ماشین قرارداد ماشین بستن اما صاحب ماشین و نمایشگاه وکالت را برای انتقال به نام من زدن در حالی که از حساب من پولی واریز نشده و همسر من پول رو به حساب برادرش واریز میکردن که ایشون به نمایشگاه بده چک ایشون دست نمایشگاه ماشین است.آیا با این شرایط مالک خودرو یا نمایشگاه میتوانند فردا ادعا کنن که بنده چون پولی ندادم به عنوان مالک خودرو و ایشون رو حساب اعتماد با برادر همسرم وکالت دادن سند زدن یا نه؟ چنین ادعایی امکان پذیره

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام بهتر ه به این نحو معامله نکنید بله ممکنه ادعا کند ثمن معامله پرداخت نشده و فسخ کند و شما نتوانید اثبات کنید که پرداختید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

هر ادعایی قابل مطرح شدن هس اما اثبات ادعا مهم میباشد