مشاوره حقوقی رایگان - رفع شکایت پلاک خودرو

با عرض سلام و احترام بنده ساكن قم هستم چند ماه قبل یک خودرو از تهران خریده بودم . فروشنده ماشین به نامش نبوده گفته بود به نام یک از آشناش بوده.
قولنامه نوشتم با فروشنده. حسب توافق بعد از سه هفته وکالت وبرگ سبز وبقیه مدارک خودرو به من تحویل داد . وقت که رفتم برای تعویض بلاک متوجه شدیم ماشین شکایت داشت در یک استان.
وقت به فروشنده عرض کردم گفته پیگیری میکنه . متآسفانه کاری نکرد . و حالا پاسخ تماس و اس ام اس هم نمی دهد .
در ضمن وكالت تعويض پلاک تاریخش تمام شده
فروشنده ساکن شهر دیکه است
حالا برای این مشکل باید چه کار کنم؟؟؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. مورد شما نیازمند انجام رفع شکایت پلاک و بعدا اخذ وکالت مجدد جهت تعویض پلاک را نیازمند است.
ودر صورت عدم حصول نتیجه درموارد فوق الذکر،طرح دعوی علیه فروشنده و ایادی ماقبل.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در مورد وکالت بایستی نسبت به تمدید آن اقدام کنید و سپس دادخواست برای رفع توقیف به ثبت برسانید.
در صورت عدم حضور نتیجه علیه فروشنده و ایادی ماقبل اقامه دعوی کنید.