مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند ملک

با سلام .
پدربزرگم سال 46 یک خانه ویلایی روستایی در شهر محمودآباد در زمینی به مساحت حدود 400 را از آقایی میخرد (اعیان) ولی زمین عرصه متعلق به بنیاد پهلوی بود که پس از انقلاب در مالکیت و تملک بنیاد مستضعفان قرار میگرد . پدربزرگم خانه را به برادرش به طور امانی و بدون هیچ نوشته ای میدهد تا صرفا ساکن شود . بخاطرتنگ دستی. اما برادر و برادر زاده اش با جعل سازی و زد و بند اقدام به خرید زمین از بنیاد کرده و سند میگیرند. سند بنام برادرزاده صادر میشود . که پس از چند سال خانه را نیز تخریب مینمایند. ایا امکان ابطال سند و اخذ غرامت و حبس ... وجود دارد. ممنون

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورت داشتن مدارک کافی ومستدل. بله.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
عرصه که برای پدربزرگ نبوده است که حالیه اقدام به شکایت شود. شما نسبت به اعیان می‌توانید طبق ادله و مدارک اقدام کنید.