مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه دفترخانه وقتی ثبت با سند برابر نیست

باسلام
خانواده من حدود 20 سال پیش که پدرم فوت کردند ، با نوشتن مبایعه نامه بین خودمون سهم هرکدوممون مشخص شد ، البته امضاء ها کامل نیست و در کل برادرم اصلا هیچکدوم از مبایعه نامه هارو به هیچکدوممون نداد ، با اینحال در دفترخانه حاضر شدیم و امضاء های لازم رو انجام دادیم تا حق فروش یا هر کاری رو نسبت به سهممون داشته باشیم ، من تو یه ملکی با 3 تا از برادرام شریک بودم ، ولی متاسفانه در سند اولیه ای که تنظیم شد هنوزم امضای من بعنوان فروشنده وجود ندارد یعنی ظاهرا مالکم، ولی بعدا در حاشیه همون سند نوشته شده که اسم فلان شخص اشتباها بعنوان مالک نوشته شده (بدون تاریخ اصلاحیه)، در دفتر کل هم من بعنوان مالک معرفی شده بودم ولی در یک صفحه قبلش در 4 سطر نوشته شده که ایشون اشتباها جزء مالکین بوده و در اونجا از من امضاء گرفتن، حالا من چکار کنم ؟ وقتی ثبت با سند برابر نیست و یه جا بظاهر مالکم ولی در جای دیگه توضیح دادن و امضاء من گرفتن که مالک نیستم، میتونم حقمو ثابت کنم، چون اون زمان من 20 ساله بودم و فکرشم نمیکردم کسی بخواد کلاه سرم بزاره و راستش تا حالا دفتر اسناد نرفته بودم، البته هنوز سند اولیه هنوز بنام پدرمه، چون شریک پدرمم فوت کردن برادرام نتونستن تقاضای سند کنن
میشه لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
بدلیل اینکه این موضوع کاملا تخصصی هست و نیاز به بررسی مدارک داره توصیه میکنم حضورا به یک وکیل دادگستری مراجعه تا با او مشورت بگیرید ولی اگر فکر میکنید که در عملیالت ثبتی اشتباه صورت گرفته قابل پیگیری میباشد .