مشاوره حقوقی رایگان - میتوان از طریق پلیس فتا پیگیری کرد

سلام یک نفر ادعا کرده که من به یک نفر سپردم با همسرشون تماس بگیرند و به این خانوم تهمت بزنند و یک شات فرستاده از صفحه اینستاگرام من که من اصلا همچین متنی رو براشون نفرستادم سوالم اینه چطور ثابت کنم پیام ها از گوشی من ارسال نشده ولی عکس صفحه اینستا که پیام ها را ارسال کرده عکس گوشی منه امکان داره ثابت کنم من نبودم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، در صورت طرح شکایت شاکی باید ثابت نمایند که این اقدام از ناحیه شما صورت گرفته‌است

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

امکان داره صفحه ای که اسکرین شات گرفتند ساختگی و جعلی باشه

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ایشان باید ادعایشان را اثبات کنند شما نیاز به اثبات ندارید