مشاوره حقوقی رایگان - سند نزدن موتور سیکلت و تحویل ندادن کارت سوخت

سلام
من موتوری را چند سال پیش خریداری کردم و برگه سبز و کارتش رو گرفتم ولی سند نزدیم . الان اون طرف رو پیدا نمیکنم که بیاد سند بزنیم و کارت سوخت رو هم اون موقع بهم نداد .
الان میتونیم این مورد رو پیگیری کنم و سند بزنم و کارت سوخت بگیریم.
کارت موتور رو یه مدتی پیش گم کردم و ندارمش ولی برگه سبز و قولنامه ای که موتور رو خریداری کردم رو دارم .
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله. میبایست طرح دعوی اثبات عقد بیع والزام به تنظیم سند،به طرفیت فروشنده وایادی ماقبل(تامالک رسمی)مطرح نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید الزام به تنظیم سند به طرفیت فروشنده بدهید پایشان را مجهول آلمان معرفی کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باسلام ،میتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که قرارداد دارید بله می‌توانید اقدام مایید