مشاوره حقوقی رایگان - صدور سند مشاعی برای زمین تعاونی

با سلام
حدود 3 سال پیش از زمینهای دادسرای عمومی که بصورت تک سهمی و دوسهمی از تعاونی مسکن قوه قضاییه پردیس خرید و فروش میشد یک تک سهم خریداری کردم. در دفترچه مالکیت این سهام متراژ تک سهمی فاز یک 200 متر اعلام شده، چون این تعاونی کارش اصلا به سرانجام نمی رسد لایحه ها و شکایات فراوان انجام دادیم تا اینکه اخیرا دادگاه رای قطعی به تنظیم سند مشاعی برایرتعدادی که شکایت کردیم داد. اجراییه ثبت نموده و به اجرای احکام شماره 2 پردیس نوبت گرفته ایم تا بقیه مراحل آن انجام شود.لطفا میفرمایید بقیه مراحل برای گرفتن سند مشاعی چگونه است؟ و بعداز آن چه منافعی برای ما دارد؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دراجرای احکام به ادرات ثبت ارجاع و درنهایت برای شمارسند مالکیت مشاعی طبق رای توسط سازمان ثبت اسناد صادرمیگردد.
شما مالک قانونی ومشاعی سهم یاد شده بوده و علاوه بر امکان فروش،درصورت وجود جمیع سرایط قانونی امکان افراز واخدسند 6 دانگ وجود خواهد داشت.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی دادنامه صادره است
شما میتوانید برای صدور سند مشاعی
به اداره ثبت مراجعه و ...