مشاوره حقوقی رایگان - خرید ماشین توقیفی

ماشینی خریداری کردم در تاریخ 10 شهریور حدود 80 میلیون هم خرج کردم تاریخ 8 مهر ماه با یک ماه وکالت خواستم‌تعویض کنم تعویض پلاک ماشین رو توقیفی گفته نمیدونم چه کارکنم تو رو خدا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

با سلام
نیازه ابتدا مشخص بشه از سوی چه مرجعی توقیف شده و بعد به اون مرجع مراجعه کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر توقیف خودرو بعد از معامله شما انجام شده در این صورت می توانید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهید.